OUTDOOR COOKING / BBQ OP LOKATIE


Geniet van een compleet verzorgde BBQ beleving! De perfecte BBQ kenmerkt zich door haar typische geur van vuur, ouderwetse gezelligheid en het lekkerste eten. Bij Cook Book doen we er alles aan om zo’n bijzondere barbecue beleving op locatie te verzorgen. Wij bereiden op ambachtelijke wijze vlees-, vis- en andere gerechten. Zo hebben we onder andere ook de mogelijkheid om op echt hout te grillen en te roken, hierdoor kunnen wij lekker, eerlijk eten met die bijbehorende heerlijke smaak garanderen.

Van een barbecue bedrijfsfeest tot bruiloft; barbecueën voor grote groepen is onze specialiteit. We verzorgen hierbij niet alleen het vlees en andere warme gerechten, maar maken uiteraard ook graag frisse salades en andere heerlijke bijgerechten voor je klaar. Streetfood is tegenwoordig populair, leuke kleine gerechtjes vanaf de BBQ/vuurschaal die zo uit de hand gegeten kunnen worden. 

Een culinaire reis waarbij er per persoon de diverse "fingerfood"-hapjes worden aangeboden. De perfecte barbecue sluit je natuurlijk in stijl af met een verrukkelijk dessert, want… zonder toetje, geen barbecue!

Cook Book vult haar barbecue catering op locatie snel en makkelijk aan met haar eigen bars, bediening en een divers assortiment aan drank. Een gezellige barbecue gaat namelijk hand in hand met een goed gevuld glas.

Wil jij je nergens zorgen om hoeven te maken en genieten van een compleet verzorgde barbecue beleving?

Outdoor Cooking mogelijk vanaf 15 personen of meer.