Voorwaarden 

Op Outdoor- en HomeCooking zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

  1. Deelname gebeurt op eigen risico en verantwoordelijkheid.
  2. Een inschrijving is pas definitief als de aanmelding door ons schriftelijk of per e-mail is bevestigd.
  3. Voor outdoorcooking geldt een minimum van 15 personen en voor homecooking  geldt een minimum van 8 personen (meer personen in overleg). 
  4. Voor alle activiteiten zijn de annuleringskosten na inschrijving 25% en  1 week voorafgaand aan de geplande datum ten alle tijden 100%.
  5. De aanbetaling van 25% voor een kookworkshop dient 1 week voorafgaand aan de workshop per bank voldaan te zijn. Zodra de betaling niet binnen is behouden wij het recht de plaats vrij te geven, de betalingsverplichting vervalt hiermee niet.
  6. De betaling voor de kookclub dient voor de 1ste van de desbetreffende maand per bank betaald te zijn.  Met de inschrijving van de kookclub gaat u een betalingsverplichting aan voor een jaar. Na dit jaar kunt u zich opnieuw aanmelden voor een jaar.
  7. Het is niet mogelijk ter plekke te betalen met uw pinpas of creditcard.
  8. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% of 21% btw.
  9. Met uw inschrijving accepteert u de algemene voorwaarden.

Privacy verklaring

Cookbook respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Cookbook zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Cookbook gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een aanvraag plaatst, hebben we uw naam en  e-mailadres nodig om uw aanvraag uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@cook-book.nl
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Cookbook verkoopt uw gegevens niet
Cookbook zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. De door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Cookbook
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Cookbook, dan kunt u een e-mail sturen naar info@cook-book.nl