REVIEWS


Reactie plaatsen

Reacties

Loes
een jaar geleden

Geweldig!! Héle goede kwaliteit en Bart heeft goed meegedacht met onze wensen. Ondanks er andere partijen afgehaakt waren, heeft Bart dit fantastisch goed ingevuld.

Maarten
een jaar geleden

Wij hebben met 16 personen afgelopen zaterdag bij Bart op locatie kunnen genieten van een volledig verzorgde bbq. Veel variatie in vlees en vis en allemaal top bereid, absoluut een aanrader! Thanks voor de gastvrijheid en de bbq Bart!

Fam de Looijer
een jaar geleden

Bart heeft bij onze familie thuis een fantastisch diner verzorgd. Het was een genot om hier bij te mogen zijn! Heerlijk gegeten en heel mooi verzorgd! Absoluut een aanrader! Top kok!

Anke Aarts
een jaar geleden

We hebben met alle collega’s van Aarts schilders uit veghel een geweldige avond gehad ! 10+ voor gezelligheid , samen werking , heelijk eten , en gastvrijheid ! Dank je Bart !!

Ellen Laurenssen
een jaar geleden

Bart heeft de bbq verzorgd op ons tuinfeest. Wat een succes was dat! Dit was niet zomaar een bbq.het eten was heerlijk, super goed verzorgd, en voor ieder wat wils. We waren verrast door de mooie bbq en aankleding, ontzettend bedankt hiervoor. Een echte aanrader dus!

Riet Veldhaus
een jaar geleden

een super gezellige kookworkshop met tongstrelende gerechten.
En Bart, een super gastheer!!!
van harte aanbevolen!

Jolanda Hellings
een jaar geleden

Gisteren gezellig gekookt, veel geleerd en heerlijk gegeten met 7 collega’s!
Bedankt Bart!!!! Het was super!!!!

Fenny de Looijer
een jaar geleden

We hebben een fantastische avond gehad in de kookstudio!We hebben genoten van het geweldige gastheerschap van Bart (en superhulp Sil)Bedankt voor de heerlijke avond!Jeroen heeft een geweldig verjaardagskado gehad!Groetjes Jeroen en Fenny